Produkter

Helhetsleverantör till kontoret

Behöver du en helhetsleverantör till kontoret som även är omtänksam för miljön? Miljö, och hållbarhet ligger oftast i surret bakom väggarna någonstans på kontoret. Vissa arbetsplatser har en hållbarhetschef som ständigt pushar efter att optimera bolagets sätt att arbeta med CSR- och miljöfrågor som rör bolaget samt dess intressenter. Vissa arbetsplatser har ett helt gäng med engagerade miljökämpar som gärna vill vara med och påverka hur kontoret skall vara en mer miljövänlig plats för både intern och extern påverkan. Våra kunder har NRSE som leverantör, ett företag med bland annat svanenmärkt lokalvård.

Vi är de där galningarna som sitter och jobbar på hur vi kan ta miljö- och hållbarhetsmedvetenhet ett steg längre. Självklart är kvalitét och pris viktiga faktorer, men vi tycker att miljö- och hållbarhetsfrågor är precis lika viktigt! Vi är din helhetsleverantör för ditt kontor.

Vi kommer ut och lyssnar!

När du bokar ett möte med oss sätter vi oss ner tillsammans och går först och främst igenom hur ni arbetar idag, vilka leverantörer som finns i ert register idag, samt vilka budgeteringsrestriktioner som finns i dagsläget. När vi vet mer om er verksamhet kan vi lättare ta fram en lösning med en helhetsleverantör till kontoret som passar er bäst.
Ni kanske är skogstokiga i mörkrostade espressobönor, eller helt förälskade i bryggkaffe! Apelsiner kanske är superpoppis på kontoret medan gröna äpplen inte alls går hem bland medarbetarna. Vi lyssnar noggrant, och sedan presenterar vi en lösning som passar er.

Efter mötet är det dags för oss på NRSE att grotta ner oss och skräddarsy en lösning som passar det vi kom överens om. Vi erbjuder över 17 olika tjänster och självklart kan du välja och vraka mellan de tjänsterna som är intressanta för just er.

Läs mer på: www.nrse.se

Kom ihåg!

Du kan alltid filtrera på miljömärkta produkter.

Är du befintlig kund?
klicka på "logga in" för era unika priser. 

Första gången du beställer?
Registrera dina uppgifter på "Ny kund" i menyraden. 

©2022 Adilimo AB Läs våra köp- och användarvillkor här. Alla priser anges i SEK.